INNOVAGOODS KICK, Malmö

1 Bedömning
Bekräftad listning,

Driftstimmar

onsdagonÖppet 24 timmar
torsdagtoÖppet 24 timmar
fredagfrÖppet 24 timmar
lördagÖppet 24 timmar
söndagÖppet 24 timmar
måndagÖppet 24 timmar
tisdagtiÖppet 24 timmar

Profil

å Elskoter.com har vi två mål: att hjälpa dig spara massa tid på dina vardagstransporter och rädda vår planet. Vår elkickbike är både smidig, miljövänlig och billig i drift — perfekt för dig som letar efter ett smart alternativ för ditt pendlande. Utan körkort och risk för stöld kommer du fram till jobbet eller skolan snabbt med en 350W elmotor. Sedan viker du enkelt ihop elskotern och tar under armen eller lägger i bagageluckan.
Inget stort förvaringsutrymme, garage eller parkeringsplats behövs, vilket gör vår elsparkcykel till det ultimata fordonet för city. Innovagoods Kickbike är utrustad med pålitliga skivbromsar för bästa trygghet och prestanda, samt sköna och stabila punkteringsfria däck som glider fram tyst och mjukt på asfalt. Och låt oss inte glömma det snabbladdade litiumbatteriet som laddas enkelt i vanligt eluttag och ger dig räckvidd på upp till 25 km.
Bara att ladda och köra!


Nyckelord:
Elscooter, elsparkcykel
INNOVAGOODS KICK

Bedömningar

, den 14 juni 2019

Köp INTE!!!!! Köpte en innovagoods kick från elskoter.se Och med en motor på 350w, så borde det vara ganska bra ork och med så små hjul på plan mark... Men nä, långt därifrån... kör man som jag gjorde på plan mark, så kom den upp i gånghastighet och vid mista lutning uppåt så orkade den knappt rulla. och batterinivån sjönk dramatiskt fort. den verkar liksom ha helt fel utväxling Mailat dem 2 gånger nu om detta! Men utan svar...

Skriv recension för INNOVAGOODS KICK!

Vet du INNOVAGOODS KICK? Dela med dig av dina erfarenheter - skriva en recension!